Na het eerste proces van het meten van u en de keuze van stoffen, gaan we door met een goed model voor u die het comfort, de elegantie en de juiste pasvorm bereikt. Door het proberen op daadwerkelijke monsterjassen en broeken van verschillende modellen zal het beslissingsproces dat veel makkelijker maken. Hogere armgaten of ruimere armgaten, tapered jacket of fuller cut, atletisch model of klassieke gesneden, geplooide of niet-geplooide broek, tapered of fuller leg behandeling.

Het model dat u kiest voor uw maatpak, moet u comfortabel en vertrouwd voelen dat u uw best uitkijkt.  Handsteken in de armgaten en andere strategische  bewegingsgebieden, garandeert u het comfort van de mobiliteit. Met behulp van de mooiste doeken zorgt u ervoor dat de jas de romp goed knuffelt en langdurig op uw kledingstuk zorgt. Het leveren van luxe linnen die met de hand worden genaaid, laat uw stof “ademen”, waardoor uw comfort wordt verbeterd.

Om uw pakje verder aan te passen, wordt u gepresenteerd met knoppen, draadkleuren, functionele knoopsgaten, piktestjes, zakhorloge, kaartjeszak, binnenzakken, om maar een paar te noemen. Al uw keuzes samen vormen de basis van een knap kledingstuk. Wat een positief en bevredigend gevoel is om iets te dragen die voor jou en door jou is gecreëerd en gewoon een plezier om te dragen!

DE DRIE FASES VAN HET CREATIE PROCES ZIJN:

Stof keuzes

Wij bieden stoffen uit de mooiste molens in zowel Engeland als Italië, waaronder Ermenegildo Zegna, Loro Piana, Vitale Barberis Canonico, Holland & Sherry, Reda en meer. Vind de mooiste worstedwol en de zachtste stoffen in de wereld. De kwaliteit van de doek, het gewicht, het patroon en de prestaties, alles in de look en feel van je nieuwe kledingstuk.

Meten en de vorming

De beste op maat gemaakte kostuums moeten natuurlijk kijken en de beste eigenschappen van je lichaam accentueren. Juiste en nauwkeurige metingen zijn essentieel voor dit proces. Wij nemen niet minder dan twintig gedetailleerde metingen en bieden tal van “test-ons” om de fit-, snij-, schouderuitdrukking en broekontwerp die het beste bij de klant past, nauwkeurig te meten.

Stijl

Suits komen in vele stijlen, waaronder twee-knop, drie-knop en dubbel-breasted. Er zijn ook veel opties die u kunt kiezen om de uniekheid van uw aangepaste jurk te verbeteren. Onder de beschikbare opties zijn werkmouwknopen, onderscheidende voeringen, gepersonaliseerde labels, horloge en kaartjeszakken en nog veel meer.