Meer dan elk ander kledingstuk in uw kledingkast, gaat het sportcoat om persoonlijke voorkeuren. Het is het ene kledingstuk waar je persoonlijkheid echt uitgedrukt wordt. Het maakt de meest creativiteit in stijl en detail mogelijk.

Voor de beste kwaliteit en de expertise waarop u afhankelijk bent voor aangepaste sportjassen, kom dan naar Paanakker mannenmode. Wij verkopen duizenden kledingstukken die uitsluitend op maat zijn gemaakt en aangepast aan onze tevreden klanten sinds 1954. Niet alleen worden al onze sportjassen gemaakt in Amerika, maar we gebruiken alleen de beste handgemaakte vakmanschap. Met talloze luxe stoffen tot onze beschikking die wij importeren vanuit Engeland, Schotland en Italië, personaliseren wij uw aangepaste sportjassen aan uw individuele smaak, budget en specificaties. Onze perfecte pasvorm is waar we voor bekend zijn, dus u kunt er zeker van zijn dat u met een sportjas gaat lopen die echt aansluit bij uw visie in stijl, kwaliteit en fitheid.

Net als bij onze eigen kleding, worden onze aangepaste sportcoats ook vervaardigd door de hand de beste te maken in materialen voor zowel de buitenste stoffen als binnenbekledingen. We gebruiken topkwaliteit doek voor de interlinings en superieure wol-, katoen- en geitenhaar voor onze jassen, waardoor onze aangepaste sportjassen hun vorm in de loop van de tijd kunnen behouden, er geweldig uitzien, maar nog steeds zacht aan de hand. Onze elegante ontwerpen en stijlen zijn wat onze klanten keer op keer terugbrengen.

Als u geïnteresseerd bent in een van onze aangepaste sportjassen, stop dan bij Paanakker mannenmode en spreek met een van onze vriendelijke consultants, wie zal u door ons creatieproces doorlopen en u laten weten wat er betrokken is en de talrijke mogelijkheden die beschikbaar zijn voor u. Met onze gepersonaliseerde service, aandacht voor detail, superieure keuzes en uitzonderlijke passende diensten, zal je je afvragen waarom je niet eerder naar ons kwam.

De drie gebieden waarop we ons zullen concentreren tijdens ons creatieproces

-Fit – De snede van een goede sportjas moet natuurlijk zijn en de beste eigenschappen van je lichaam accentueren. Juiste en nauwkeurige metingen zijn essentieel voor dit proces.
-Stof – De kwaliteit van de doek, het gewicht, het patroon en de prestatie, alles in de look en feel van je nieuwe kledingstuk.
-Stijl – Aangepaste sportjassen komen in vele stijlen, waaronder twee-knops-, drie-knops- en dubbelborstige modellen. Onder sommige opties zijn chirurgboeien, duidelijke voering, horloges en meer.Onze aangepaste sportscoats variëren in een prijs van 525 tot 995. Zodra we uw gekozen stof, fit en stijl opties hebben, nemen we uw metingen en ga dan verder met het vervaardigen van uw sportjas.

Zorg dat u ongeveer twee weken maakt om uw sportjas aan te maken totdat we u op de hoogte stellen voor uw pasvorm. We moedigen zo veel mogelijk proefpersonen aan, zoals nodig door u om uw volledige tevredenheid met uw jas te waarborgen.