U heeft besloten dat u nieuwe kleding aan uw oude ensembles moet toevoegen en op maat gemaakte kleding wilt maken. U komt op bij Paanakker herenmode en gepersonaliseerde pakken en worden begroet door Izzy, de eigenaar. Om uw smaak te begrijpen en u te begeleiden langs het proces, zal hij een paar vragen stellen om een ​​beter beeld te krijgen van wat u wilt.

Met dat in gedachten wordt u vervolgens gerangschikt naar een uitgebreide selectie van de beste stoffen uit de beste Engelse en Italiaanse molens. Natuurlijk kan het heel intimiderend zijn om door duizenden en duizenden stalen weefsels te scannen van beroemde molens zoals Barberis, Loro Piana, Reda, Zegna, Holland & Sherry, Scabal en meer.

Izzy’s enthousiaste en snelle oog is er om u te begeleiden. Op basis van uw kleur- en patroonvoorkeuren, verlaagt u uw selectie naar een meer beheersbare. Als u geïnteresseerd bent, vertelt u de deugden van verschillende soorten wolstoffen (die minder kleuren, die sterker zijn voor dagelijks gebruik of gevoeliger voor dat speciale gebruik). Aan de andere kant, voor degenen die liever de verschillende kleurstiften zelf bestuderen, is Izzy ergens om vragen te beantwoorden die kunnen komen.

Zodra de stof is gekozen, worden er een uitgebreide reeks metingen gemaakt. Hier is waar ervaring een belangrijke rol speelt. Maten zijn een gedefinieerde reeks getallen. Maar het vraagt ​​een deskundige om te weten hoe deze getallen te interpreteren. Een visuele evaluatie is gemaakt van fysieke specificaties en eigenschappen die nodig zijn om ervoor te zorgen dat uw nieuwe kledingstuk goed past. De notatie is gemaakt van helling of hoge schouders, prominente bladen, houding, houding, armpositie, buigvoetigheid, hoe hoog of laag de broek is gedragen, enz. Deze zijn samen met uw metingen samengesteld om een ​​patroon te maken dat voor u gemaakt is.

De volgende stap is om te proberen op verschillende monsterjassen en broeken, om te bepalen welke modellen en stijlen het best geschikt zijn voor de verhouding van uw lichaam. Een trim modern silhouet of een klassieke drieknop Ivy League zakpak en andere keuzes tussenin.

De laatste stap is waar je creatief en individualistisch kan worden. Izzy bespreekt met u de keuzes van piek vs. notch lapel, midden vent / zijventilatie of geen vent, chirurgische knoopsgaten, keuzes van draden voor de knopen gaten, pic steek, schuine of rechte zakken, voering … en de keuzes ga verder.

Na twee weken en na afloop van het maken van uw kleding, ontvangt u een telefoontje om u te vertellen dat uw kleding aangekomen is. U komt in voor een “proberen” en we aanpassen wat moet worden gecorrigeerd. Meestal is binnen een week uw nieuwe maatpakket klaar om op te halen of geleverd te worden, en genoten!