Vaak hebben onze klanten de voorkeur aan of hebben ze klachten nodig voor mannen. Bij Paanakker mannenmode gaan we voort met de traditie van het aanbieden van een verscheidenheid aan pakken, sportcoats, slacks en overjas, in overeenstemming met de kwaliteit die wij in ons maatwerkprogramma aanbieden. Alles bij 40% -60% korting op reguliere verkoopprijzen die bij de winkels van Madison Avenue worden gevonden. Wijzigingen zijn beschikbaar voor dezelfde dag levering voor een nominale vergoeding.

Naast de prachtige pasgemaakte herenpakken hebben wij, in onze selectie klaar om te dragen, ook een “in-stock” programma beschikbaar bij fabrikanten zoals H. Freeman & Sons, Coppley, S. Cohen en meer. Met het “in-stock” programma, kunnen we bestellen voor directe levering, een reeks basiskleding essentials inclusief een fundamentele assortiment van pak scheidt voor het moeilijk te passen.

We beschikken ook over het Corbin slack programma en de regenjassen en overjas van Sanyo. Van tijd tot tijd verzamelen we een aantal zeer goede voorbeeldstukken in beperkte hoeveelheden.

Prijzen variëren van 375 tot 695 voor kostuums, 195 tot 575 voor sportscoats en overjas 225 tot 625 (inclusief cashmere).