Het shirt is het kledingstuk dat je persoonlijkheid echt brengt. De mooie patronen van vandaag laten zelfs de meest conservatieve dressoir de mogelijkheid om hun uiterlijk te verlevendigen met keuzes van krijtstrepen, brede strepen, gedempte controles, plaids en haringbinnen.

We willen allemaal dat u de hele dag comfortabel voelt in onze maatwerk op maat en we willen dat ze de test van tijd en witwassen staan. Niets vergelijkt het comfort en de tevredenheid van het dragen van een shirt dat is ontworpen en gemaakt voor u alleen met behulp van de beste stoffen, tussenwerkingen, knopen en draden.

Custom individualized shirts van Paanakker mannen mode heeft ruim 400 stoffen om uit te kiezen geweven door bekende fabrikanten als Anderson, Thomas Mason en Weba. Kies uit een breed scala van ingevoerde stoffen die beschikbaar zijn in een breed scala aan kleuren, fabricages en patronen. Onder hen zijn 140’s Two Ply, Sea Island en Prima Egyptian Cottons in vaste stoffen, patronen, Oxfords, chambrays en beddengoed aan te geven. Om uw shirt verder aan te passen bieden wij 25 kraag en manchetontwerpen en 20 monogramstijlen. Andere opties beschikbaar zijn pocket stijlen en placket stijlen. Alles wat je nodig hebt is een beetje verbeelding om je eigen aangepaste shirt te creëren.

Om een ​​goede pasvorm te verzekeren nemen we 14 verschillende metingen, met zorgvuldige aandacht voor houding en schouderbezettingen. Dit wordt gevolgd door een uitgebreide set van proberen schelpen en kraagjes om ervoor te zorgen dat uw shirts u goed passen. Metingen worden op het bestand opgeslagen om het gemakkelijk te herbestellen.