Mens-suits-hanging-on-a-rack

Paanakker mannenmode bescheiden begin dateert uit 1954, als een familiebedrijf. We waren een van de originele discounters van fijne kant-en-klare mannenkleding uit huizen zoals Oxxford, Hickey Freeman, Southwick en Kilgore, Frans en Stanbury om maar een paar te noemen. Deze waren pakken die alleen in de mooiste warenhuizen werden gekenmerkt. Aangepaste herenkleding was de uitzondering in plaats van de regel, en was alleen beschikbaar voor de selecteerden die de luxe zouden kunnen veroorloven.

Door de jaren heen, zoals de technologie in elke branche vorderde, werd de productie van kostuums meer geautomatiseerd, verfijnd en efficiënt. We realiseerden bij PA het potentieel dat dit zou hebben voor de maatwerk en maatwerkindustrie. Thirty-en-dertig jaar geleden begonnen we met het opnemen van maat- en maatpakken, sportjassen en broeken in onze diensten. We zijn er trots op dat we in de voorhoede waren om te erkennen dat door moderne technologie aan te passen met oude wereldscheiding, we onze lange en goede staande relaties met lokale ambachtslieden zouden kunnen gebruiken door gebruik te maken van aangepaste kleermakerij.

De trend is doorgegaan en blijft doordat steeds meer mannen de luxe kunnen bekostigen om hun eigen kostuums te ontwerpen. Nu in onze tweede generatie (en trainen de derde), biedt PA deze nieuwe markt een onbeperkt aantal stoffenkeuzes uit Engelse en Italiaanse molens. Traditionele evenals eigentijdse en unieke patronen. Paanakker mannenmode en gepersonaliseerde pakken zijn ook toegewijd aan het produceren van onze kleding in Amerika. Wij handhaven betere controle over de productie van elk pak, de ambachtslieden die uw jurken creëren, begrijpen de Amerikaanse stijlen en lichaamsvormen beter dan de verre Oosten of Europese kleermakers. Onze omlooptijd wordt verkort tot twee weken. Paanakker mannenmode behoudt nog steeds dezelfde filosofie en missie die we in 1954 terug hadden. Om kwaliteitsgoederen te leveren tegen betaalbare prijzen, in een vriendelijke en familiale omgeving. Doe mee aan ons rooster van advocaten, rechters, overheidsdiensten, beleggingsbankiers, artsen en acteurs. Kom eens naar ons, en u kunt ook genieten van de PA-ervaring.

Tailor measuring client for custom made suit tailoring