Ongetwijfeld bruiloften en bedrijfsevenementen zijn wanneer je wilt en moet je best uitzien. Bij Paanakker mannenmode helpen wij u samen met uw formele kledij – van uw klassieke smoking en staarten tot uw ochtendpakket – iets dat u zult genieten en trots zijn om vele malen te dragen.

Tuxedo’s zijn redelijk betaalbaar. Wij kunnen u helpen met een kant-en-klare smaken die varieert in prijs van 475- 725, of voor een beetje meer kunnen wij u in een op maat gemaakt kledingstuk uitwerken, speciaal voor u gemaakt voor uw specificaties. Geprijsd zo laag als 785.

Kies uit tientallen solide zwarte stoffen of beschouw een diep of helderblauw materiaal dat wordt gecombineerd met een marine satijn trim. U heeft de mogelijkheid om een- of dubbele borst-, piek-, sikkel- of sjaalkraag, satijn of grosgrain trim te kiezen, en een verscheidenheid aan verrukkelijke voeringen.

Als u een beetje minder formele wilt gaan, kunnen we een dinerjasje van fluweel, brocades of zijden shantungs maken. Het meetproces is hetzelfde als bij pakken. Alle gemaakt in Amerika. Twee tot vier weken bezorging. Maak het een nacht om te onthouden.